1%-os közlemény - Galilea Háztemplom

Go to content
Aktualitások
Tisztelt Támogatónk!

Eddigi támogatását megköszönve, szeretnénk tájékoztatni anól, hogy a 2016-os személyi jövedelemadó bevallással egyidejűleg idén is van lehetőség az egyház részére juttathat ő 1%-ot a Magyarországi Evangéliumi Testvérközosség részére lelajánlani.

Kérjük, hogy az eddigiekhez hasonlóan az egyházi 1%-ról való rendelkezést tartalmazó adóbevallását ne elektronikusan, hanem papíron, a 0444 technikai azonosító megadásával tegye meg.

Külön szeretnénk felhívni a figyelmét arra az információra, hogy a MET részére felaiánlott egyházi SZJA 1% csak akkor érvényes technikailag, ha az egyesületnek (pl: Oltalom Karitatív Egyesület) ajánlott 1%-ról szóló részt is kézzel töltik ki, és nem az elektronikus kitöltő programból kinyomtatott nyomtatványt használják.

A program generál egy vonalkódot, amely alapján a nyilatkozatot kezelik és feldolgozzák. A vonalkód nem tartalmazza a kézzel beiírt adatokat, így azokat nem veszik figyelembe.
Előre is köszönjük, hogy felajánlásával segíti munkánkat. amely hitéleti tevékenységünkcön túl a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség által fenntartott mintegy 30 szociális és oktatási intézmény működtetésére irányul.

Iványi Gábor elnök
Back to content